Voorbereidingen op veiligheid

Praktijken in Schagerbrug en Schagen aangepast

Direct na de persconferentie heb ik hard gewerkt aan aanpassingen van de praktijkruimtes. De ruimtes zijn ontdaan van planten, folders, tijdschriften en allerlei andere dingen die het verblijf aantrekkelijk en aangenaam maken. Jammer maar veiligheid is belangrijker.

Na iedere behandeling maak ik de praktijkruimte helemaal schoon en doe ik ramen en de deur open zodat de volgende bezoeker in een veilige ruimte kan komen.

In Schagerbrug is tussen de bezoeker de bezoeker en mij een plexiglas scherm geplaatst en dat komt er ook in Schagen. Zolang dat daar niet is moeten bewoners ook een mondkapje dragen tijdens de behandeling.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een door mijn branchevereniging opgesteld protocol wat ik op aanvraag toestuur, in de praktijk heb opgehangen en nu met een afbeelding op de website heb geplaatst.

Helaas is de praktijk De Bron nog gesloten doordat het tehuis wettelijk niet toegankelijk is. Het landelijk beleid is heel voorzichtig steeds een beetje meer. Ik denk dat het nog wel even zal duren.

 

fullsizeoutput_1ee1 fullsizeoutput_1ee1
fullsizeoutput_1ee2 fullsizeoutput_1ee2
20200522 De Bron 20200522 De Bron